Una Fira Modernista virtual

Aquest cap de setmana, Terrassa celebra la seva Fira Modernista a les xarxes i convida tothom a publicar imatges d'edicions anteriors

Cartell de la XVIII Fira Modernista de Terrasa, de l'any 2020
Cartell de la XVIII Fira Modernista de Terrasa, de l'any 2020 Anto Sanromà i Belén Bach (Disseny) / Ajuntament de Terrassa

Aquest 2020, Terrassa hauria celebrat la divuitena edició de la Fira Modernista, amb què el municipi del Vallès Occidental recorda la seva època d'esplendor amb visites als edificis més emblemàtics, exposicions i recreacions històriques. No cal que us diem que el d'enguany està sent un any diferent, un any marcat per la Covid-19, que ha fet que se suspenguin o es posposin moltes activitats en pobles i ciutats d'arreu del país. La Fira Modernista no n'ha estat l'excepció, però l'Ajuntament ha girat una mica la festa i ha decidit celebrar-la de manera virtual. Com? Proposant a totes les persones que van ser a la fira en edicions passades que en pengin imatges a les xarxes socials amb les etiquetes #ViuLaFiraModernista, #FiraModernistaTrs i #TerrassaTurisme.

A més, podeu participar en el VIII Concurs d'Instagram de la Fira Modernista (en teniu les bases aquí) i podeu fer diverses passejades virtuals per carrers i edificis de Terrassa, com la Masia Freixa o Torrebonica.

Ja ho sabeu, si alguna vegada heu estat en aquesta gran festa del modernisme, busqueu al mòbil, a l'ordinador, al disc dur extern, on sigui, si en teniu una imatge de record i pengeu-la a Facebook, Twitter o Instagram: ajudareu a celebrar una #FiraModernista virtual.