Aconsegueix el joc de cartes feminista We Can Play

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, et regalem, amb la teva subscripció a 'Sàpiens' Paper + Digital, un joc dedicat a grans dones que han canviat el món

Aconsegueix, amb la teva subscripció, el joc We Can Play, dedicat a les grans dones que han canviat el món
Aconsegueix, amb la teva subscripció, el joc We Can Play, dedicat a les grans dones que han canviat el món

Cleopatra, Artemisia Gentileschi, Ada Lovelace, Marie Curie, Nina Simone, Rosa Parks, Malala Yousafzai... Són algunes de les protagonistes de We Can Play, un joc de cartes feminista en català que ens descobreix les històries de grans dones que han canviat el món. Us agradaria jugar-hi?

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, aquest març podeu endur-vos el joc We Can Play en versió catalana amb la vostra subscripció a Sàpiens Paper + Digital + Regal. Produït per Julibert, conté noranta-sis cartes il·lustrades amb les dones més importants de la nostra història. L'objectiu consisteix a formar línies del temps de set cartes endreçant cronològicament els fets històrics atribuïts a cadascuna de les dones protagonistes. 

Per aconseguir el joc, només t'has de subscriure a Sàpiens en l'edició Paper + Digital + Regal per un preu de 49,90 € el primer any, i rebràs aquest regal tan especial a casa juntament amb la revista.