Aconsegueix els quaderns dels alumnes d'Antoni Benaiges

Et regalem, amb la teva subscripció a 'Sàpiens' Paper + Digital, una edició limitada dels diaris que els alumnes de Bañuelos de Bureba van editar entre el 1935 i el 1936

Recopilació dels quaderns dels alumnes d'Antoni Benaiges a Bañuelos de Bureba
Recopilació dels quaderns dels alumnes d'Antoni Benaiges a Bañuelos de Bureba
15 de gener del 2024

A l'escola rural de Bañuelos de Bureba, seguint el mètode pedagògic Freinet, Antoni Benaiges va posar en marxa un experiment inèdit: una impremta escolar. Els seus alumnes van convertir-se en petits cronistes del seu món particular i van editar i publicar tretze quaderns entre el 1935 i el 1936. Entre ells, un monogràfic titulat El mar. Visión de unos niños que no lo han visto nunca, que recollia una promesa que Benaiges, afusellat amb l'esclat de la Guerra Civil, mai no va poder complir: la de portar els nens a Mont-roig del Camp, el seu poble natal, per conèixer el mar.

T'agradaria llegir-los? Per celebrar el llançament del nou Sapiens.cat, regalem als nous subscriptors de Sàpiens Paper + Digital una edició limitada de l'obra Escritos de vida, la recopilació de tots els diaris que es van editar a la impremta escolar de Bañuelos de Bureba. L'estoig, editat per l'Asociación Escuela Benaiges, consta de sis quaderns titulats Gestos, tres amb el títol de Recreo i quatre edicions especials: El marEl retratistaFolklore Burgalés i Sueños.

Per aconseguir-los, només t'has de subscriure a 'Sàpiens' en l'edició Paper + Digital per un preu de 54,90 € el primer any, i rebràs aquest regal tan especial a casa juntament amb la revista.