Agenda SÀPIENS! Consulteu els actes per a subscriptors i lectors

No parem! Per això hem decidit recollir els diversos actes que anem preparant per a tots vosaltres

Consulteu l'agenda SÀPIENS
Consulteu l'agenda SÀPIENS Getty Images
14 d'octubre del 2021

Oberts a tothom (lectors/es i subscriptors/es)

11 de novembre, a les 19 h: projecció exclusiva del documental Protestants, història silenciada
Protestants, la història silenciada va ser la base del reportatge Cristians perseguits per Franco, que vam publicar en el número 234 de la revista (setembre 2021). Ha estat realitzat per la productora Clack i TV3 té previst emetre'l aquest hivern. Els lectors/es de SÀPIENS tindran l'oportunitat de veure'l abans, en exclusiva, als Cinemes Girona de Barcelona. Després de la projecció, hi haurà un debat amb Josep-Lluís Carod-Rovira i Daniel Giralt-Miracle. Podeu inscriure-us-hi, aquí.

'Protestants. La història silenciada'
 

INSCRIU-TE A LA PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL

Actes de desgreuge de la campanya #NoErenBruixes, eren dones
Diversos consistoris d'arreu del país s'estan adherint a la campanya impulsada per SÀPIENS i organitzant actes de desgreuge per recordar els centenars de dones que van ser jutjades i executades per bruixeria a Catalunya. Podeu consultar-los aquí. En aquest altre article us expliquem com ho han celebrat diversos municipis.

CONSULTA ELS ACTES

Exclusiu per a subscriptors

Ja sabeu que regularment organitzem actes exclusius per a subscriptors, com xerrades relacionades amb els temes de portada. Aquests són els propers.

19 de novembre, a les 19 h: xerrada exclusiva amb l'historiador Vicent Baydal
Des de fa uns mesos, organitzem xerrades online exclusives amb els historiadors que ens han assessorat els temes de portada de la revista. Ho vam fer amb Pau Castell (dossier de bruixes), Jordi Rosell (la revolució neandertal) i Àngel Casals (Josep de Margarit i de Biure, l'home clau de la guerra dels Segadors). La propera serà amb Vicent Baydal, que ens parlarà d'Al Azraq, el gran enemic de Jaume I. Confirma’ns si vols participar-hi clicant aquí​ i t’enviarem l’enllaç per poder-te connectar. 

Newsletter
Molts d'aquests actes els anunciem a través del nostre newsletter. Si sou subscriptors i no el rebeu, podeu inscriure-us-hi aquí.

Encara no ets SÀPIENS?
I si encara no formeu part de la comunitat SÀPIENS, podeu subscriure-us a la revista i gaudir d'activitats exclusives com aquestes.

SUBSCRIU-TE A SÀPIENS