Antoni Sella guanya el premi Eugeni Molero de periodisme per l'article dels galions perduts

El reportatge va ser la portada del número 220 de SÀPIENS (juliol 2020), en què vam resseguir la investigació subaquàtica que busca els vaixells enfonsats en la batalla naval més important de la guerra dels Segadors

A la recerca dels galions perduts
A la recerca dels galions perduts

El periodista Antoni Sella ha guanyat el XXIII Premi de Periodisme Eugeni Molero que concedeix el Consell Comarcal del Garraf pel seu article sobre la recerca dels galions perduts de la guerra dels Segadors. El reportatge va ser la portada del número 220 de SÀPIENS, aparegut el juliol de 2020. Sella hi explicava la investigació subaquàtica que cerca alguns dels imponents vaixells que van participar en el gran combat naval de la guerra dels Segadors, l'anomenada batalla de Barcelona,uns vaixells que jauen en un punt indeterminat davant de la costa de Sitges des de 1642.

Al web us vam preparar una pàgina amb contingut multimèdia relacionat amb la recerca: vídeos, imatges i un document inèdit amb la llista de baixes de la batalla.

El Consell Comarcal del Garraf convoca des de l’any 1992 els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació Comarcal en homenatge i memòria de qui fou escriptor i periodista, impulsor de nombrosos projectes en l’àmbit cultural i col·laborador en diferents publicacions.