Et convidem a l'homenatge a Manuel Vázquez Montalbán

El dimarts 10 d'octubre, SÀPIENS i Cementiris de Barcelona organitzem una xerrada sobre l'escriptor, que anirà a càrrec del seu fill, Daniel Vázquez Sallés

Manuel Vaquez Montalban
Manuel Vaquez Montalban
26 de setembre del 2023

L’escriptor i periodista Manuel Vázquez Montalbán va ser molt més que el creador del detectiu Pepe Carvalho, un dels grans personatges de la novel·la detectivesca al nostre país. Al llarg de la seva prolífica trajectòria, va conrear múltiples gèneres, des de la novel·la, la poesia, la crònica periodística i l’assaig, fins a la literatura gastronòmica.

Coincidint amb el vintè aniversari de la seva mort, el seu fill, Daniel Vázquez Sallés, impartirà una xerrada organitzada per SÀPIENS i Cementiris de Barcelona al Museu d’Història de Catalunya. Sota el títol El viatger que fuig, hi repassarà totes les facetes i les etapes vitals de l’autor de Los mares del sur, des de la seva vida estudiantil com a membre del Frente de Liberación Popular, passant per la seva producció literària o la passió per la gastronomia.

L’acte, gratuït i obert a tothom, tindrà lloc el proper dimarts 10 d’octubre, a les 19 h, al Museu d’Història de Catalunya. Per assistir-hi, cal confirmar l’assistència enviant un correu electrònic a cementiriescultura@cbsa.cat. Us hi esperem!

Informació pràctica

  • Xerrada El viatger que fuig
  • Data: 10 d’octubre, a les 19 h
  • Lloc: Museu d’Història de Catalunya (plaça de Pau Vila, 3. Barcelona)
  • Preu: gratuït
  • Inscripcions a cementiriescultura@cbsa.cat