Et convidem a l'acte d'homenatge a Joan Fuster

Dimecres 22 de juny, a les 19 h, Ara Llibres i SÀPIENS conversarem sobre el mestre de Sueca a la llibreria Abacus de València

Capçalera web Fuster
Capçalera web Fuster

Joan Fuster va néixer el 1922, enguany fa cent anys, i va morir el 1992, en fa trenta. Dues dates rodones que ens van fer dedicar el SÀPIENS d'abril a l'intel·lectual en català més influent de la segona meitat del segle XX. Ho vam fer amb un reportatge signat per Núria Cadenes i assessorat per l'historiador Antoni Furió en què vam homenatjar l'escriptor valencià amb un article i un recull de cartes inèdites que va intercanviar amb diverses personalitats del país.

L'editorial Ara Llibres també s'ha sumat a l'Any Joan Fuster i celebra el centenari del seu naixement rescatant, amb una nova publicació, el seu emblemàtic llibre d'aforismes Consells, proverbis i insolències, descatalogat fa dues dècades. Una obra que us endinsarà en el pensament esmolat d'un assagista extraordinari a través d'un miler d'aforismes sobre filosofia, literatura, art o consells per a la vida pràctica, plens d’humor i intel·ligència i d'una vigència colpidora. 

El dimecres 22 de maig, a les 19 h, Ara Llibres i SÀPIENS organitzem un acte d'homenatge en què presentarem l'obra i conversarem sobre el mestre de Sueca amb Joan Carles Girbés, director d'Ara Llibres i Amsterdam; Clàudia Pujol, directora de SÀPIENS, i Núria Cadenes, escriptora i autora del número de la revista dedicat a Fuster. L'acte tindrà lloc a la llibreria Abacus de València (Poeta Quintana, 5) i és gratuït, però si voleu assistir-hi, heu de registrar-vos-hi omplint el formulari que trobareu al web d'Abacus. Us hi esperem!


Acte d'homenatge a Joan Fuster a València