Et convidem a la preestrena de 'Protestants. La història silenciada'

Dijous, 11 de novembre, a les 19 h, organitzem una projecció exclusiva d'aquest documental realitzat per la productora Clack als cinemes Girona de Barcelona

'Protestants. La història silenciada'
'Protestants. La història silenciada'
29 d'octubre del 2021

El franquisme va ser implacable a l’hora de reprimir la dissidència política i sindical, però també religiosa. Les esglésies protestants, que havien començat a implantar-se a Catalunya a finals del segle XIX, van ser durament perseguides perquè desafiaven el nacionalcatolicisme. Aquest fet es va saldar amb una clara conseqüència, després de la Segona Guerra Mundial: Espanya va quedar exclosa del Pla Marshall.

D'aquesta història, us en vam fer un tast en un reportatge publicat al SÀPIENS de setembre i ara us la volem presentar completa en un acte que organitzem conjuntament amb Clack, la productora del documental que us convidem a veure: Protestants. La història silenciada. TV3 té previst emetre'l aquest hivern, però tots els lectors/es de SÀPIENS tindreu l'oportunitat de veure'l abans. A més, després de la projecció hi haurà un debat amb Josep-Lluís Carod-Rovira,estudiós del protestantisme,iDaniel Giralt-Miracle, historiador de l'art i membre de la comunitat protestant del carrer Verdi de Barcelona. L'acte és gratuït, però cal inscriure-s'hi prèviament. Podeu fer-ho, aquí.

INSCRIU-TE A LA PROJECCIÓ DEL DOCUMENTAL

'Protestants. La història silenciada'