Us convidem a la xerrada 'Medicaments i farmacèutics a la història de Catalunya'

Dijous 13 de febrer, la Fundació Uriach, 'El Món d’Ahir' i SÀPIENS organitzem la taula rodona 'La història té remei', que tindrà lloc a les a les 19.30 h al Recinte Modernista de Sant Pau

Farmàcia
Farmàcia Getty Images
3 de febrer del 2020

Sí, la història té remei, i en gran part en té gràcies al paper que hi han jugat els medicaments i els farmacèutics. Us ho explicarem, tot centrant-nos en Catalunya, dijous 13 de febrer durant la taula rodona 'La història té remei. Medicaments i farmacèutics a la història de Catalunya', que comptarà amb la presència de Toni Soler, director d''El Món d'Ahir'; Albert Figueras, director de la Fundació Institut Català de Farmacologia, i Joaquim Uriach, president del grup Uriach.

L'acte es divideix en dues parts. Durant la primera, el periodista Toni Soler conversarà amb Figueras i Uriach sobre la Biodramina, a la qual dedica un reportatge el darrer número d''El Món d'Ahir', i el naixement dels productes antimareig, que, com molts altres medicaments, tenen el seu origen en la indústria de guerra.

La segona part serà una conversa oberta sobre el paper del grup Uriach en la història farmacèutica catalana. Després d'un torn obert de paraules amb el públic, la xerrada acabarà amb un brindis i un aperitiu.

Informació pràctica

  • Data i hora: Dijous, 13 de febrer, a les 19.30 h
  • Lloc: sala Pau Gil del Sant Pau Recinte Modernista (C. Sant Antoni Maria Claret, 167. Barcelona)
  • L'acte és gratuït. Inclou un brindis i un aperitiu.
  • Descarregueu-vos-en la invitació en PDF.