[EXCLUSIU PER A SUBSCRIPTORS] Avançament editorial de 'Garbo parla'

Llegiu un capítol de la novel·la en què Roser Caminals s'endinsa en la vessant més íntima d'un dels espies més fascinants de la història

De Joan Pujol Garcia, Garbo, us n'hem parlat moltes vegades a SÀPIENS: us el vam descobrir al primer número de la revista, el novembre de 2002, en una exclusiva que va donar la volta al món. I el vam recuperar en el número 200, en què vam explicar què se n'havia fet, d'aquest fascinant agent doble, després de la Segona Guerra Mundial. Ara us en tornem a parlar oferint als subscriptors de SÀPIENS el capítol número nou de la novel·la Garbo parla (Edicions 62), de Roser Caminals, guardonada amb el Premi BBVA Sant Joan 2021 de literatura catalana.

Caminals novel·la les gestes mítiques de l'espia que va enganyar Hitler i, alhora, s'endinsa en la part més íntima del personatge: el conflicte entre l'activitat pública i la vida personal, els seus silencis, els còmplices a qui és fidel i els enemics que traeix o les dues dones que va estimar. Tot un retrat d'un personatge fascinant i enigmàtic del qual us oferim un capítol en exclusiva.