Subscriu-te a SÀPIENS i guanya una estada a les Valls d'Àneu amb entrades al festival Dansàneu

Sortegem, entre els nostres subscriptors, dues nits a l'Hotel Vall d'Àneu i entrades al Festival de Cultures del Pirineu per a dues persones

Festival Dansàneu 2022
Festival Dansàneu 2022 Dansàneu

Del 24 al 31 de juliol, torna a les Valls d'Àneu una nova edició del Dansàneu, el Festival de Cultures del Pirineu. El festival, que enguany arriba a la seva 31a edició, omplirà de música i dansa tradicional diversos municipis del Pirineu, en un autèntic laboratori de creació que també inclou un eix temàtic central sobre la recuperació de la memòria democràtica dels territoris que l'acullen. És, en definitiva, una oportunitat única per gaudir de natura, arts escèniques i patrimoni en un entorn immillorable.

Us agradaria assistir-hi? Des de SÀPIENS sortegem entre els nostres subscriptors una estada per a dues persones a l'Hotel Vall d'Àneu, a Esterri d'Àneu, amb entrades al festival per als dies 24 i 25 de juliol. El concurs és exclusiu per a subscriptors de la revista. Per participar-hi, heu de respondre correctament una pregunta i introduir les vostres dades en aquest formulari entre el 27 de juny i el 10 de juliol. El premi inclou, a més de dues nits d'hotel, un conjunt d'actes i espectacles dins del festival Dansàneu que detallem a continuació:

Diumenge, 24 de juliol 


Dilluns, 25 de juliol

  • Esmorzar, dinar i estada a l'Hotel Vall d'Àneu (sopar no inclòs).
  • Acte en record de les set persones deportades de les Valls d'Àneu als camps nazis. L'acte tindrà lloc a Espot, davant el pont patrimonial del municipi, a les 19.30 h, i comptarà amb la recitació de l'actriu Carme Sansa i de l'actor pallarès Eduard Muntada, a més de l'actuació musical de Quico Pi de la Serra.
  • Recital de Marina Rossell, que presentarà el seu darrer disc, 300 crits, a les 22.30 h al Recinte Firal d'Esterri d’Àneu.


Dimarts, 26 de juliol

  • Esmorzar a l'Hotel Vall d'Àneu.


Hotel Vall d'Àneu     Hotel Vall d'Àneu


El sorteig finalitza el diumenge 10 de juliol a les 23.59 h. El nom del guanyador s'extraurà per tria automàtica mitjançant un programa informàtic el dilluns 11 de juliol. Si sou els afortunats, tindreu un termini de quatre dies naturals des de la notificació del premi per confirmar la vostra acceptació. Consulteu les bases legals aquí

PARTICIPA AL SORTEIG


I si encara no sou subscriptors i voleu formar part de la comunitat SÀPIENS, podeu fer-ho aquí. Gaudireu d'activitats exclusives com aquesta.

SUBSCRIU-TE A SÀPIENS