Exclusiu per a subscriptors: xerrada amb Àngel Casals

Dilluns 13 de setembre, organitzem una trobada en format online amb Àngel Casals, professor d’Història Moderna de la Universitat de Barcelona (UB) i assessor de l’article de portada del SÀPIENS de setembre, dedicat a l’home clau de la guerra dels Segadors

Organitzem una xerrada amb Àngel Casals exclusiva per a subscriptors
Organitzem una xerrada amb Àngel Casals exclusiva per a subscriptors
7 de setembre del 2021

Àngel Casals és professor d’Història Moderna de la UB i membre del consell assessor de la nostra revista. També ha estat l’assessor de l’article de portada del número de setembre, dedicat a Josep de Margarit i de Biure, l’home clau de la guerra dels Segadors i l’enemic públic número u de les tropes de Felip IV durant la contesa.

Ara, com a subscriptor/a de SÀPIENS, tindràs l’oportunitat de conversar amb Casals en una xerrada exclusiva que farem en format online dilluns 13 de setembre a les 19 h. D’aquesta manera, podràs descobrir de primera mà un personatge fascinant que es va convertir en el maldecap principal de l’Exèrcit espanyol i en el màxim valedor de la unió amb França durant la guerra dels Segadors.

Confirma’ns si vols participar-hi clicant aquí​ i t’enviarem l’enllaç per poder-te connectar. Pots confirmar la teva assistència fins dilluns 13 de setembre a les 18 h.


I si encara no ets subscriptor i vols formar part de la comunitat SÀPIENS, clica aquí. Gaudiràs d’activitats exclusives com aquesta.