Exclusiu per a subscriptors: xerrada amb Jordi Rosell

Dimecres 28 d'abril, organitzem una trobada en format 'online' amb Jordi Rosell, investigador de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) i assessor de SÀPIENS, en què descobrim les últimes investigacions sobre els neandertals

Organitzem una xerrada amb Jordi Rosell exclusiva per a subscriptors
Organitzem una xerrada amb Jordi Rosell exclusiva per a subscriptors

T'agradaria conèixer Jordi Rosell, investigador de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES)? Rosell és, també, l'especialista que ha assessorat l'article de portada del SÀPIENS d'abril, en què descobrim les últimes investigacions sobre els neandertals, una espècie que fins ara es creia que era inferior a nosaltres, els sapiens, però no és així. Com us expliquem a l'últim número de la revista, les troballes arqueològiques que s’han fet en jaciments d’Europa i del Pròxim Orient ens permeten rebatre cadascun dels estereotips associats als neandertals i ens fan veure que els estadis social, cultural i tecnològic dels uns i els altres són molt similars.

Ara, com a subscriptor/a de SÀPIENS, tindràs l'oportunitat de conversar amb Rosell en una xerrada exclusiva que farem en format online dimecres 28 d'abril a les 19 h. D'aquesta manera podràs descobrir de primera mà les investigacions que han posat al descobert la revolució neandertal.

Jordi Rosell
Jordi Rosell

Confirma’ns si vols participar-hi clicant aquí i t’enviarem l’enllaç per poder-te connectar. Pots confirmar la teva assistència fins dimecres 28 d'abril a les 15 h.


I si encara no ets subscriptor i vols formar part de la comunitat SÀPIENS, pots fer-ho aquí. Gaudiràs d'activitats exclusives com aquesta.