Exclusiu per a subscriptors: xerrada 'online' sobre el cop d'estat de Primo de Rivera

Dijous 21 de setembre, a les 19 h, organitzem una trobada en línia amb l'historiador Xavier Casals, l'autor del reportatge sobre el centenari de la dictadura de Primo de Rivera

Anatomia d'un cop d'estat, al SÀPIENS de setembre
Anatomia d'un cop d'estat, al SÀPIENS de setembre
8 de setembre del 2023

T'agradaria conversar amb l'historiador i professor Xavier Casals? Expert en l'evolució de l'extrema dreta a Catalunya i la violència política, Casals és l'autor del reportatge Anatomia d'un cop d'estat, que publiquem al SÀPIENS de setembre just quan es compleixen cent anys de l'alçament que el general Miguel Primo de Rivera va protagonitzar el setembre de 1923. 

Ara, com a subscriptor/a de SÀPIENS, tindràs l'oportunitat de participar en una xerrada exclusiva que farem en format 'online' dijous 21 de setembre, a les 19 h. D'aquesta manera podràs conèixer de primera mà quines van ser les arrels de l'alçament, per què la mediació del rei Alfons XIII va ser decisiva per al triomf del cop i quins suports antagònics va tenir a Catalunya el futur dictador.

Confirma'ns si vols participar-hi clicant aquí​ i t'enviarem l'enllaç per poder-te connectar. Pots confirmar la teva assistència fins dijous 21 de setembre a les 15 h.I, si encara no ets subscriptor i vols formar part de la comunitat SÀPIENS, pots fer-ho aquí. Gaudiràs d'activitats exclusives com aquesta.