Racó Sàpiens

Exclusiu per a subscriptors: xerrada amb Pau Castell

Aquest dimecres, organitzem una trobada en format 'online' amb un dels màxims experts de la cacera de bruixes a Catalunya, l'historiador que ha confegit la base de dades amb què hem pogut fer l''Atles de la cacera de bruixes'

Xerrada amb Pau Castell
Xerrada amb Pau Castell

T'agradaria conèixer en Pau Castell, el gran expert en la cacera de bruixes a Catalunya? Durant deu anys, aquest historiador s'ha dedicat a investigar un fenomen repressiu que va tenir una gran incidència al nostre país: les seves investigacions ens han servit per fer el dossier del número de març i el cens inèdit que publiquem a l'Atles de la cacera de bruixes.

Ara, com a subscriptor/a de SÀPIENS, tindràs l'oportunitat de conversar amb ell en una xerrada exclusiva que farem en format online dimecres 24 de març a les 19 h. D'aquesta manera podràs descobrir el rerefons de la recerca de Castell, fer-li preguntes i conèixer la redacció de SÀPIENS.

Pau Castell
Pau Castell

Confirma’ns si vols participar-hi clicant aquí i t’enviarem l’enllaç per poder-te connectar. Pots confirmar la teva assistència fins dimecres 24 a les 15 h.


I si encara no ets subscriptor i vols formar part de la comunitat SÀPIENS, pots fer-ho aquí.

SUBSCRIU-T'HI

Manifest

La cacera de bruixes és un clar exemple dels atacs i la discriminació als quals les dones han estat sotmeses al llarg de la història. Al segle XV, en una societat impregnada per la misogínia, moltes van ser acusades injustament de provocar mort i destrucció. Des de SÀPIENS, impulsem un acte de justícia històrica per recuperar la memòria d'aquelles dones, dignificar-les i reivindicar totes aquelles que han estat reprimides al llarg de la història.

Subscriu-t'hi

Portada del número 255 de SÀPIENS (juny 2023)

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

Subscriu-t'hi

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000