Exclusiu per a subscriptors: xerrada amb Vicent Baydal

Divendres, 19 de novembre, organitzem una trobada en format 'online' amb Vicent Baydal, historiador i assessor de SÀPIENS, en què ens endinsem en la vida d’al-Àzraq, el gran enemic de Jaume I

Organitzem una xerrada amb Vicent Baydal exclusiva per a subscriptors
Organitzem una xerrada amb Vicent Baydal exclusiva per a subscriptors
9 de novembre del 2021

T'agradaria conversar amb l'historiador Vicent Baydal? Baydal és l'especialista que ha assessorat l'article de portada del SÀPIENS de novembre, en què ens endinsem en la vida d’al-Àzraq, el gran enemic de Jaume I. Muhàmmad Abu-Abd-Al·lah ibn Hudhayl as-Saghir, més conegut com a al-Àzraq, va ser el cabdill musulmà que va plantar cara a l’avenç cristià en terres valencianes. Tot un heroi musulmà desconegut per a la gran majoria de nosaltres. A l’últim número de la revista resseguim els episodis més sensacionals de la seva història, com el seu intent d'assassinar Jaume I. 

Ara, com a subscriptor/a de SÀPIENS, tindràs l'oportunitat de participar en una xerrada exclusiva que farem en format online divendres, 19 de novembre, a les 19 h. D'aquesta manera podràs descobrir de primera mà la vida fascinant del gran enemic de Jaume I.

Confirma’ns si vols participar-hi clicant aquí​ i t’enviarem l’enllaç per poder-te connectar. Pots confirmar la teva assistència fins divendres 19 de novembre a les 15 h.


I si encara no ets subscriptor i vols formar part de la comunitat SÀPIENS, pots fer-ho aquí. Gaudiràs d'activitats exclusives com aquesta.