Guanya una escapada o un paquet d'experiències a Reus

Sortegem 5 nits d'hotel i 10 paquets d'experiències perquè puguis gaudir del patrimoni cultural i gastronòmic de Reus

L'Institut Pere Mata (Reus)
L'Institut Pere Mata (Reus) Reus.cat
3 de juliol del 2021

Des de SÀPIENS sortegem entre els nostres subscriptors diverses escapades i paquets d’experiències per conèixer el llegat històric, cultural i gastronòmic de Reus. 

Per als subscriptors, sortegem 5 paquets d'experiències culturals i gastronòmiques i 5 nits d’hotel amb esmorzar inclòs per a dues persones a un dels següents hotels: Hotel NH Ciutat de Reus, Hotel Brea’s, Hotel Centre Reus i Hotel Reus Park. El premi inclou, a més de la nit d'hotel, un paquet d'experiències. Al punt de sota trobareu què inclouen aquestes. El sorteig finalitza el dia 8 de juliol a les 23:59 h.

PARTICIPA AL SORTEIG


Per als lectors, sortegem 10 paquets d'experiències culturals i gastronòmiques amb què podreu visitar autèntiques joies del Modernisme i assaborir el vermut de Reus i fer un tast de la seva gastronomia. Inclouen:
 

  • Visites guiades a la Casa Navàs i a la Ruta del Vermut de Reus. Cal reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Reus (tel. 977 010 670) i segons disponibilitat de places.

  • Polsera “Visit Reus” que us permetrà visitar gratuïtament cinc espais emblemàtics de Reus: el Gaudí Centre, el Museu d’Art i Història, el Museu d’Arqueologia, el Campanar* de l’Església Prioral de Sant Pere i el Pavelló dels Distingits* de l’Institut Pere Mata*. (*Accés subjecte a l’evolució de la COVID-19. Consulteu amb l’Oficina de Turisme de Reus la disponibilitat de la visita.)

  • Productes gastronòmics de km 0: 2 ampolletes de 10 ml de vermut de Reus, 1 bossa de 200 g d’avellana DOP Avellana de Reus i 1 ampolla de 250 ml d’oli d’oliva verge extra DOP Siurana.

El sorteig finalitza el dia 8 de juliol a les 23:59 h.

PARTICIPA AL SORTEIG