'I ara, què?' El sobiranisme després de la sentència

El dimecres 30 d'octubre, organitzem un acte a l'Ateneu Barcelonès en què Sonia Andolz, Xavier Domènech, David Fernàndez, Aurora Madaula i Joan Tardà debatran sobre la situació actual del sobiranisme

Sonia Andolz, Xavier Domènech, Aurora Madaula, David Fernàndez, Sara González i Joan Tardà
Sonia Andolz, Xavier Domènech, Aurora Madaula, David Fernàndez, Sara González i Joan Tardà NacióDigital
28 d'octubre del 2019

Quasi un segle de presó de condemna, els estralls de la sentència del procés al carrer, un conflicte polític que no troba canalització des de les institucions i uns partits independentistes tenallats per l'amenaça dels tribunals i les diferències estratègiques. Tot plegat fa que el sobiranisme miri al seu voltant i es pregunti "I ara, què?".

Com pot sortir el sobiranisme d'un atzucac que ha posat també en escac l'Estat? Com es pot fer seure, i per a què, un govern espanyol que de moment deixa la cadira del diàleg buida? És possible una interlocució efectiva amb la Generalitat amb nou líders independentistes empresonats? El procés segueix, és un final de cicle, o bé fins aquí ha arribat? 

Un acte a l'Ateneu Barcelonès
Després de la publicació de l'especial 'Un Judici per a la Història', SÀPIENS i 'NacióDigital' organitzen el dimecres 30 d'octubre un debat per analitzar la situació de la mà de la politòloga especialista en conflictes Sonia Andolz; l'historiador i exlíder dels comuns Xavier Domènech; el periodista i exdiputat de la CUP David Fernàndez; la historiadora i diputada de JxCat Aurora Madaula, i l'exdiputat d'ERC al Congrés Joan Tardà. El debat, obert al públic, estarà moderat per Sara González, periodista de 'NacióDigital'.

A l'acte, que se celebrarà a les 19 h a l'Ateneu Barcelonès, també es presentarà l'especial sobre el judici de 178 pàgines que han fet conjuntament les redaccions de les dues publicacions. Ho faran la directora del SÀPIENS, Clàudia Pujol, i el subdirector de 'NacióDigital', Ferran Casas. El president de l'Ateneu, el catedràtic Jordi Casassas, que és una de les firmes de l'especial 'Un Judici per a la Història', donarà la benvinguda.

Informació pràctica

  • Dia i hora: Dimecres, 30 d'octubre, a les 19 h.
  • Lloc: Sala Bohigas de l'Ateneu Barcelonès (Carrer Canuda, 6. Barcelona).
  • Preu: gratuït.
     

InvitacioIAraQue