Escolteu els podcasts del Petit SÀPIENS

La revista engega 'Van fer història', una divertida sèrie de podcasts sobre personatges històrics amb què els nens i les nenes podran continuar aprenent d’una manera divertida aquest estiu

'Van fer història' El Petit SÀPIENS estrena podcasts
'Van fer història' El Petit SÀPIENS estrena podcasts

El Petit SÀPIENS no s’atura, ni tan sols a l’estiu. Després de fer el salt al ciberespai, ara fa el salt a les ones amb 'Van fer història', una sèrie de podcasts sobre els personatges més fascinants de la història amb què els nens i les nenes d’entre 5 i 12 anys podran continuar aprenent aquest estiu. Es tracta d’uns capítols d’uns 12 minuts de durada, dedicats a unes dones i uns homes que van passar a la història i que ara passaran pel web del Petit SÀPIENS per quedar-s’hi en format podcast.

La sèrie comença aquest divendres 18 de juny amb dos capítols: un està dedicat a Jane Goodall, la màxima experta mundial en ximpanzés, i l'altre, a Joan de Serrallonga, un dels bandolers més temuts. A partir d’aquí, cada divendres es publicarà un nou podcast ininterrompudament, sense pausa a l’estiu. Cadascun s’acompanyarà d’un quiz amb què petits i grans podran posar a prova el que han après a www.petitsapiens.cat.

Els capítols estan dirigits pel guionista, músic i pallasso Ferran Aixalà, que també posa veu a alguns dels personatges. A més, comptem amb les veus de la locutora i dobladora Sònia Ferrer Marchán i de l’actor de doblatge i locutor Vicent Ortega Menaches.

Podreu escoltar-los al web del Petit SÀPIENS i a les principals plataformes (Spotify, Google Podcast o Apple Podcast). Aprendre serà molt divertit, també a l’estiu.

ESCOLTA ELs PODCASTs