SÀPIENS guanya el Premi Nacional de Comunicació 2021

El guardó també distingeix la periodista Júlia Otero, el 'Crims' de Catalunya Ràdio, el 'Polònia' de TV3 i la plataforma Filmin

SÀPIENS guanya el Premi Nacional de Comunicació 2021
SÀPIENS guanya el Premi Nacional de Comunicació 2021
2 de novembre del 2021

És tot un honor. La Generalitat de Catalunya ha atorgat el Premi Nacional de Comunicació 2021 en la categoria de premsa a la revista SÀPIENS, un guardó que enguany arriba a la seva vintena edició i que s'ha fet públic aquest migdia. El jurat també ha distingit Carles Porta pel programa Crims de Catalunya Ràdio (categoria de radiodifusió); el programa Polònia, de TV3 (categoria televisió); la plataforma Filmin (categoria mitjans d’arrel digital); Cugat Mèdia (categoria Comunicació de proximitat) i les campanyes del Sistema de Salut de Catalunya durant la primera onada de la pandèmia de la COVID-19 (categoria publicitat).

Les mencions d'honor han estat per a la periodista Júlia Otero i per a la Facultat de Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Aquest és el segon premi que rep la nostra revista aquest any. L'abril passat vam recollir els Premis Martí Gasull. Com en aquella ocasió, les felicitacions a les xarxes socials, especialment a Twitter, no s'han fet esperar.