Últim dia per aconseguir el SÀPIENS dels Borbons

Segons l’últim sondeig de vendes, els 10.000 exemplars extra que vam imprimir del número de juny de la revista estan a punt d’exhaurir-se

La portada del número de juny de SÀPIENS
La portada del número de juny de SÀPIENS

Estem molt contents! Dimecres 3 de juny, arribava al quiosc el número de juny de la nostra revista, amb un gran tema de portada: un repàs dels fraus econòmics més rellevants de la dinastia dels Borbons, des de Felip V fins a Felip VI.

Havíem distribuït milers de revistes als quioscos de tot Catalunya, però al cap de 24 hores ja ens van començar a arribar per WhatsApp i xarxes missatges que deien que costava de trobar el número i que potser ja no quedaven revistes. La gent que ens ho deia no anava errada: 72 hores després de la sortida, el número de juny es va exhaurir. No ens vam aturar! De seguida ens vam posar a reimprimir a marxes forçades 10.000 exemplars que van arribar als quioscos del país dimecres 10 de juny. 72 hores després, divendres 12 de juny, ens arribava una altra gran notícia: la segona reimpressió del número també s'ha esgotat. Així és que vam reimprimir 10.000 exemplars més que van arribar divendres passat al quiosc.

Encara queden números al quiosc
Avui ens ha arribat l'últim sondeig de vendes, amb unes xifres espectaculars: la tercera edició del SÀPIENS de juny està a punt d'exhaurir-se! Si les previsions es confirmen, aquest seria un número històric en vendes. Encara queden exemplars al quiosc, però si voleu aconseguir aquest gran número, no trigueu gaire a buscar el vostre! 

El número, als mitjans
Estem molt contents d’aquesta resposta, una altra gran resposta per part de tots vosaltres. Us deixem a continuació l’entrevista que la Laura Rosel va fer a la nostra directora, Clàudia Pujol, al Catalunya nit; la intervenció del nostre editor, Jordi Creus, a l'Estat de Gràcia, i alguns dels molts tuits de felicitació i agraïment que hem rebut. La Clàudia Pujol també va estar a Els matins de TV3, dijous 11 de juny. Si us ho vau perdre, podeu recuperar-ho aquí.

Una última cosa: si no sou subscriptors i us en voleu fer, només heu de fer clic aquí i emplenar el formulari de subscripció!