Vine a la presentació del dossier 'Quan l'homosexualitat era delicte'

El 18 de juny, a les 19 h, presentem la nova investigació 'Sàpiens' al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet

'Quan l'homosexualitat era delicte', al número de juny de 'Sàpiens'
'Quan l'homosexualitat era delicte', al número de juny de 'Sàpiens'

Les relacions entre persones del mateix sexe han estat habituals des de l'inici de la humanitat, i també han estat reprimides durant segles i segles. Aquest juny, Sàpiens presenta Quan l'homosexualitat era delicte. 1.000 anys de repressió a Catalunya, la primera síntesi sobre la repressió de l'homosexualitat al nostre país des de l'època medieval fins a l'actualitat, una de les més constants i silenciades de la història. 

Una investigació inèdita i necessària que publiquem després d'un any de recerca en diversos arxius i que presentarem el pròxim dimarts 18 de juny, a les 19 h, al Centre d'Art Contemporani Can Sisteré de Santa Coloma de Gramenet. L'acte comptarà amb la participació d'Àngel Casals, coordinador de la recerca; Clàudia Pujol, directora de Sàpiens, i Xavi Villena, president d'Entenem Santa Coloma LGTBIQ+.

L'acte és d'accés lliure i gratuït. Us hi esperem! 

 

Investigacions com aquesta només són possibles gràcies al suport dels nostres subscriptors i subscriptores. Subscriu-te ara a Sàpiens i ajuda'ns a seguir fent recerca i divulgació històrica al nostre país.