Vols guanyar un exemplar del llibre 'La foscor dels nostres dies'?

Sortegem, entre els subscriptors de SÀPIENS, tres exemplars de la novel·la de Rebecca Donner que publica Ara Llibres

'La foscor dels nostres dies', de Rebecca Donner
'La foscor dels nostres dies', de Rebecca Donner Ara Llibres

Avui arriba a les llibreries la novel·la La foscor dels nostres dies, de Rebecca Donner. Un dels millors llibres de l’any –segons The New York Times, Wall Street JournalTime Magazine i The Economist–, que narra la vida extraordinària de Mildred Harnack, una intel·lectual nord-americana que va plantar cara al règim nazi. Instal·lada a Berlín, després de presenciar el fulgurant ascens de Hitler al poder, va passar d’estudiar literatura i impartir classes a la universitat a convertir-se en el centre d’una de les xarxes de resistència clandestina més importants de la Segona Guerra Mundial.

Us agradaria llegir-la? Des de SÀPIENS sortegem tres exemplars de la novel·la que publica Ara Llibres. El concurs és exclusiu per a subscriptors de la revista. Per participar-hi, només heu d’introduir les vostres dades en aquest formulari entre el 29 de maig i el 4 de juny.

El sorteig finalitza el diumenge 4 de juny a les 23.59 h. El premi inclou un exemplar de la novel·la per a cadascun dels guanyadors, els noms dels quals s’extrauran per tria automàtica mitjançant un programa informàtic el dilluns 5 de juny. Els afortunats rebreu el premi a casa per correu postal. Consulteu-ne les bases legals aquí

PARTICIPA AL SORTEIG


I si encara no sou subscriptors i voleu formar part de la comunitat SÀPIENS, podeu fer-ho aquí. Gaudireu de futures activitats exclusives com aquesta.

SUBSCRIU-TE A SÀPIENS