Voteu-nos als Premis Martí Gasull

És tot un honor ser un dels tres finalistes de la vuitena edició d'aquests guardons de Plataforma per la Llengua. Ens ajudeu a guanyar?

Voteu per SÀPIENS!
Voteu per SÀPIENS!
23 de març del 2021

Martí Gasull i Roig (Barcelona, 2 d'abril de 1969 - Manāslu, Nepal, 23 de setembre de 2012) va ser un activista per la llengua catalana i un dels fundadors i principal impulsor de Plataforma per la Llengua. El premi Martí Gasull i Roig a l'exemplaritat en defensa de la llengua es va anunciar el gener de 2013 i, ara, SÀPIENS és un dels tres finalistes de la cinquena edició dels premis que porten el nom de l'activista, juntament amb Parlem i la companyia Teatre Micalet.

Per a nosaltres és tot un honor estar nominats a uns premis que volen reconèixer els valors que van guiar Gasull i, alhora, reconèixer aquelles persones i entitats que treballen en favor de la llengua catalana. També serà un honor guanyar, per això us demanem que ens ajudeu a fer-ho i que voteu per la nostra revista i que recomaneu la nostra candidatura a xarxes amb #PMG_Sàpiens i #PremisMartíGasull.

Ajuda'ns a continuar divulgant la nostra història en la nostra llengua. Subscriu-te a SÀPIENS.