OFERTA ESPECIAL -45%
Subscriu-t'hi ara i gaudeix de tot un any d'un descompte únic!
Subscriu-t'hi ara i gaudeix de tot un any d'un descompte únic!
Actualitat

El Museu Marítim visibilitza un projecte artístic de transformació social del centre Can Llupià

L'equipament acull l'exposició 'Traspassant mars i murs. L'art com a salvavides', que recrea part del mural de 60 metres pintat per 182 joves interns sota la direcció de l'artista Marcel·lí Antúnez

19 d'octubre de 2021
'Traspassant mars i murs. L'art com a salvavides'
'Traspassant mars i murs. L'art com a salvavides' Carles Rodríguez

L'any 2018, 182 joves interns al centre de justícia juvenil Can Llupià de Barcelona es van posar a treballar en un projecte artístic que dirigia l'artista Marcel·lí Antúnez: un mural de 60 metres que envolta el centre i que té un últim tram dedicat al mar. Ara, el Museu Marítim de Barcelona (MMB) dona visibilitat a un projecte que va acabar el març del 2021, després de l'aturada forçosa causada per la pandèmia. Ho fa amb l'exposició Traspassant mars i murs. L’art com a salvavides, que recrea part del mural, un recorregut per sis plafons amb fotografies i vitrines amb dibuixos preparatoris d’aquest projecte de transformació social coordinat per la Fundació Setba. 

En el marc de l'exposició, que està instal·lada al vestíbul del museu, el 4 de novembre es presenta l'audiovisual Traspassant Murs: l'Audiovisual, que vol mostrar com l'art pot ser un mitjà d'expressió i comunicació, que pot servir per expressar emocions i que pot vehicular inquietuds i ser un mitjà de denúncia. L'acte de presentació, que és gratuït i tindrà lloc al vestíbul del MMB, inclourà una taula rodona moderada per Cristina Sampere, directora de la Fundació Sebta, que comptarà amb la presència de Karem Capseta, jove que va participar en el projecte de Can Llupià, i de Marcel·lí Antúnez. Aquí en teniu tota la informació.

El mural de Can Llupià

Informació pràctica
 

  • Traspassant mars i murs. L'art com a salvavides
  • Vestíbul del Museu Marítim de Barcelona (MMB). Avinguda de les Drassanes, s/n. 08001. Barcelona
  • Fins al 20 de febrer
  • Consulteu l'horari, al web del museu

Subscriu-t'hi

Portada del número 258 de SÀPIENS (setembre 2023)

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

SUBSCRIU-T'HI​​​​​​​

Comentaris

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Portada del número 258 de SÀPIENS (setembre 2023)

Anatomia d'un cop d'estat

Per què va triomfar l'alçament de Miguel Primo de Rivera?

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Abacus. Més informació Accepto