Viatge al 1714

Què és això?

Benvingut al segle XVIII. Prepara’t a veure sang, molta sang..., però també moltes altres coses que et sorprendran. T’endinsaràs en una societat a la qual li encantaven les festes, la xocolata desfeta o la música, igual que avui segurament t’agraden a tu. La diferència és que a aquells barcelonins els va tocar viure la terrible guerra de Successió. Amb 'Viatge al 1714' sabràs com va anar tot plegat.

Com puc llegir la revista La revista es pot consultar des de l'ordinador o des d’un dispositiu mòbil, ja sigui un telèfon intel·ligent o una tauleta (és preferible la tauleta, ja que en el mòbil es veurà molt petita).

Des de l’ordinador Si optes per la lectura en línia, et recomanem que escullis la visió en pantalla completa (fes clic a la icona ). Pots passar les pàgines una a una com si fos un llibre, anar a una pàgina concreta des del sumari, buscar més informació quan vegis el símbol , seguir els enllaços cap a webs interessants quan vegis la icona , fer cerques, enviar el document a un amic, imprimir-lo i descarregar-te'l en format PDF. També pots personalitzar el PDF escollint l’opció ‘Vista en miniatures’ i seleccionant les pàgines que vols incloure en el document.

Des d’un dispositiu mòbil Per llegir-ho en un dispositiu mòbil, t'has de descarregar la revista. Tingues en compte que els elements multimèdia (vídeos i galeries d’imatges) i les opcions esmentades en el punt anterior no funcionen en aquests dispositius.

Un dels vídeos de la revista
La revista