Consell assessor
El consell assessor de la campanya està format per nou dones. Seleccionarà nou propostes d'entre totes les que hagi enviat el públic durant la primera fase de la campanya (del 7 al 24 de març).
Teresa Abelló
Teresa Abelló
Doctora en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (UB) i coordinadora del Màster en Història Contemporània i Món Actual a la UB. És especialista en moviments socials: moviment obrer, anarquisme, CNT, catalanisme i moviments populars o partits obreristes. I membre de l’Institut d’Estudis Catalans.
Meritxell Benedí
Meritxell Benedí
Historiadora i diplomada d’Estudis Avançats (DEA) en Estudis del món contemporani per la Universitat de Barcelona (UB). Màster en Direcció Pública per ESADE. Ha fet d’investigadora del Grup de Recerca Consolidat Multiculturalisme i Gènere de la UB. Actualment és presidenta de l'Institut Català de les Dones.
Anna Busquets
Anna Busquets
Doctora en Història (2008, UPF), Màster en Història (1998, UPF) i llicenciada en Humanitats (1996, UPF). Professora agregada dels Estudis d'Arts i Humanitats de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Actualment és sotsdirectora de docència dels estudis d’arts i humanitats de la UOC.
Maria Coll
Maria Coll
Historiadora i redactora en cap de la revista Sàpiens.
Pilar Godayol
Pilar Godayol
Catedràtica de Traducció a la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya i coordinadora del Grup d’Estudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació (GETLIHC). Ha publicat llibres i articles sobre historiografia feminista, dona i traducció, dona i censura i estudis biogràfics femenins.
Clàudia Pujol
Clàudia Pujol
Periodista i directora de la revista Sàpiens.
Roser Salicrú
Roser Salicrú i Lluch
Investigadora científica a la Institució Milà i Fontanals de Recerca en Humanitats (IMF), del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a Barcelona, i membre numerària de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Especialista en la Mediterrània medieval.
Anna Sallés
Professora d’història contemporània de la UAB. Les seves recerques s’han centrat sobretot en el període de la República i de la Guerra Civil, però també en la Revolució Russa. Ha estat presidenta de l'Amical de Ravensbrück.
Meritxell Simó
Meritxell Simó
Professora de Filologia Romànica i directora de l’Institut de Recerca en Cultures Medievals (IRCVM) de la Universitat de Barcelona i membre numerària de la Secció Històrico-Arqueològica de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). Ha dedicat la seva recerca primordialment a la literatura romànica amb una atenció especial a la creació i la representació literàries de les dones.
Coneix el passat, construeix el futur
Subscriu-te a SÀPIENS a un preu especial
Gaudeix-ne tot un any amb el -45% de descompte