Amb aquest plat, el restaurant Leche de Tigre participa en l'edició 2019 del Nou Plat Favorit dels Catalans
Preparació
- Per a la 'leche de tigre': poseu tots els ingredients en una liquadora o un túrmix, tritureu-los i coleu-los. Reserveu la 'leche de tigre' a la nevera.
- Per al cebiche: talleu el corball en quadradets o a trossos a l'estil sashimi.
- En un bol, barregeu el peix amb sal, ají i coriandre. Afegiu-hi un glaçó per refrescar-ho.
- Afegiu el suc de dues llimes espremudes vigilant de no pressionar-les massa perquè no surti l'amargor de la llima. Deixeu-ho reposar 5-7 min.
- Talleu la ceba en juliana.
- Coeu-ho el moniato. Deixeu-lo refredar, peleu-lo i talleu-lo a daus
- Barregeu-ho el bol del peix amb moviments embolcallants i afegiu-hi la 'leche de tigre'. Repartiu-ho en quatre plats i acabeu-ho amb un parell de rodanxes de bonítol cuit, uns daus de moniato, una fulla d'enciam i una mica de blat de moro, cuit i torrat.