Actualitat 2019

'El monument favorit', al 'Popap' de Catalunya Ràdio

Cada setmana, anunciarem els resultats del concurs al programa que condueix Mariola Dinarès

14 de de març de 2019
Aquest 2019, 'El monument favorit' és present al 'Popap' de Catalunya Ràdio
Aquest 2019, 'El monument favorit' és present al 'Popap' de Catalunya Ràdio

“Quin és per a tu el millor monument de Catalunya?” Amb aquesta pregunta, Mariola Dinarès presentava el concurs 'El monument favorit dels catalans 2019' al programa 'Popap' de Catalunya Ràdio. Durant les pròximes cinc setmanes, el concurs que escull la icona patrimonial dels catalans serà doblement present al programa. Diem doblement perquè a més d'anunciar en directe cada dimecres els guanyadors de cada fase, durant les semifinals i la final, tindrà lloc el bonus Popap, la gran novetat del concurs d'enguany. Aquest bonus ho podrà capgirar tot, ja que afegirà 2.000 vots al monument guanyador d'una enquesta que es farà durant 24 hores a l'Instagram del programa. El bonus (atenció!), serà de 3.000 vots en el cas de la final, uns vots extra que se sumaran als obtinguts al web del concurs. Us ho expliquem amb tot detall aquí.

La primera emissió del 'Popap' va comptar amb la participació de la directora de SÀPIENS, Clàudia Pujol, que hi intervindrà cada setmana fins a la fi del concurs. Pujol va explicar que, en aquesta primera fase, tothom pot proposar un monument, ja sigui per les seves qualitats arquitectòniques, artístiques o per la seva història. Això sí, tot tenint en compte que no hi poden participar els monuments guanyadors de les anteriors edicions del concurs (la Seu Vella de Lleida, el castell de Cardona i el monestir de Santa Maria de Vallbona). “El guanyador no sempre és el monument més espectacular o conegut. Acaba guanyant el que vota més gent i aquí hi té molta importància una potent mobilització veïnal”, va dir Pujol.

Al ‘Popap’ del dimecres 13 també van preguntar a Albert Anguer, 'influencer' d’Instagram i gestor d’Instagramers Catalonia, sobre quin monument escolliria a la seva terra, Tarragona. “No podria escollir-ne un. A nivell de patrimoni proposaria l’amfiteatre, el pont del diable, el campanar de la catedral...”. La popular 'Consulta de dos quarts' que es fa al programa radiofònic també va estar dedicada al monument favorit.

Escolteu el 'podcast' del 'Popap' del 13 de març

Comentaris