Els enigmes de la llengua ibèrica, al 22è Cap de Setmana Ibèric

Els jaciments de la Ruta dels Ibers acolliran un centenar d'activitats gratuïtes per a tots els públics

22è Cap de Setmana Ibèric
22è Cap de Setmana Ibèric Museu d'Arqueologia de Catalunya
21 de setembre del 2022

Els ibers van ser el primer poble que va utilitzar l’escriptura a la península Ibèrica. Desenvolupada a partir del segle V aC, avui els signes gràfics d’aquesta civilització, però, continuen sent una gran incògnita: els podem llegir, però no sabem què signifiquen! Si voleu endinsar-vos en aquesta escriptura per intentar desxifrar-la, no us perdeu la 22a edició del Cap de Setmana Ibèric, que enguany està dedicada als enigmes de les fascinants inscripcions ibèriques.

El cap de setmana de l'1 i 2 d'octubre, els diferents jaciments de la Ruta dels Ibers acolliran activitats gratuïtes per a tots els públics per celebrar l'esdeveniment més important d'aquest projecte coordinat pel Museu d'Arqueologia de Catalunya. Un projecte que agrupa una vintena de jaciments museïtzats, estructurats en set itineraris que mostren els escenaris de cadascun d'aquests pobles arreu de Catalunya. 

Recreacions històriques, visites guiades i teatralitzades, tallers, reconstruccions, exposicions, tasts gastronòmics... Les propostes són infinites. Descobriu-les totes al web de la Ruta dels Ibers. També podeu compartir les vostres experiències i seguir tota la programació a través de les xarxes socials, amb l'etiqueta #csi_ibers.


Informació pràctica