Enllestit el volum sobre la II Guerra Mundial

Serà el primer volum de la ‘Història de la humanitat i la llibertat' que s'entregarà als mecenes del projecte

Anne Frank
Anne Frank
3 de febrer del 2015

Després de mesos de treball intens, el volum 17 de la ‘Història de la humanitat i la llibertat', titulat ‘II Guerra Mundial', ha quedat enllestit. Aquest serà el primer que s'entregarà als mecenes del projecte, abans de Sant Jordi. Amb aquest ordre volem commemorar l'efemèride més important d'aquest 2015: la fi de la II Guerra Mundial.

El volum s'endinsa cronològicament en el conflicte i n'analitza els antecedents, les principals victòries alemanyes, la invasió de l'URSS, l'Europa ocupada i la resistència, l'Holocaust, la guerra al Pacífic, l'alliberament del vell continent i la fi de la contesa. El volum també dedica un capítol a la Guerra Civil Espanyola, un conflicte que des del seu inici va agafar volada internacional.

La ‘II Guerra Mundial' conté els diferents apartats característics de la ‘Història de la humanitat i la llibertat'. Així, a ‘El personatge' trobem Winston Churchill; Josip Broz, ‘Tito', o Dwight David Eisenhower, i, a ‘El dia de la llibertat', els alliberaments d'Auschwitz i de París, el testimoni d'Anne Frank o l'acció dels passadors que van salvar milers de vides a través dels Pirineus. Aquest volum també destaca fets insòlits, com el que us vam explicar setmanes enrere sobre l'origen espanyol dels camps de concentració. En aquest cas, s'expliquen els experiments científics amb humans que es van conduir amb presoners de guerra a Alemanya i al Japó. Tot, il·lustrat amb imatges espectaculars, com la del nen del gueto de Varsòvia. Fes-ne un tast al PDF de sota i ajuda'ns a fer possible la resta de la ‘Història de la humanitat i la llibertat' per només 9,95 €.