El grup Som posa en marxa 'Arrels', el primer mercat de pagès en xarxa

El projecte s'acompanya d'una revista trimestral, d'un web i de ràdio online. Ara es busquen 5.000 fundadors i fundadores que ajudin a impulsar la primera fase del projecte

El grup Som posa en marxa 'Arrels', el primer mercat de pagès en xarxa
El grup Som posa en marxa 'Arrels', el primer mercat de pagès en xarxa

Som*, el grup al qual pertany la nostra revista, posa en marxa Arrels. El món que torna, el primer mercat de pagès en xarxa que veurà la llum la tardor d'aquest 2020. Aquest projecte, que arriba després de l'exitosa iniciativa Llibreries obertes, connectarà directament els productors agrícoles, ramaders i artesans del país amb els consumidors sense que l'intermediari hi afegeixi cap cost. Arrels vol trencar amb el sistema actual de distribució alimentària, un sistema que perjudica productors, consumidors i l'entorn natural, i vol reivindicar l'estil de vida rural.

A més, Arrels s'acompanyarà d'una revista trimestral, d'un web i de ràdio online, un projecte multiplataforma que és dirigit per Josep Sucarrats, director de la revista CUINA, una de les altres capçaleres del grup Som.

En aquesta primera fase d'Arrels, busquem 5.000 fundadors i fundadores per poder atendre la complexitat logística i tecnològica del projecte. Per fer-ho, només cal entrar a MercatsArrels.cat i escollir una de les opcions. Al web també hi trobareu algunes de les personalitats que donen suport al projecte, com ara Carme Ruscalleda, Kilian Jornet, Roger Mas o Marc Ribas.