Ajuda'ns a preservar les llibreries dels Països Catalans

El grup Som i l'agència Mortensen engeguen la campanya 'Llibreries Obertes', que vol ajudar aquests espais culturals a superar el moment de crisi tot incentivant la compra de llibres per avançat

El grup Som i l'agència Mortensen engeguen la campanya 'Llibreries Obertes'
El grup Som i l'agència Mortensen engeguen la campanya 'Llibreries Obertes'

Us imagineu un país sense llibreries? Nosaltres, no, per això Som –la cooperativa de cultura a la qual pertany SÀPIENS– i l'agència Mortensen han posat en marxa "Llibreries Obertes", una campanya que vol donar suport a un dels valors culturals més preuats del nostre país. L'objectiu és ajudar les llibreries a superar aquests moments de crisi perquè, un cop finalitzat el període de confinament, puguin tornar a obrir.

Com funciona?
El projecte incentiva la compra de llibres per avançat, a través del web LlibreriesObertes.cat, de manera que s’aconsegueixen fons per contribuir a mantenir obertes les llibreries. Un cop puguin tornar a obrir, les llibreries, que rebran els diners de la compra íntegrament perquè puguin fer front a les despeses, lliuraran els llibres adquirits. El projecte és obert a totes les llibreries que vulguin participar-hi –s’hi poden inscriure a l’apartat Llibreries del web–, així com a totes les persones que vulguin donar-hi suport, ja sigui comprant un llibre o fent-ne difusió a les xarxes socials.

Una campanya totalment altruista
La campanya, que acabarà quan les llibreries puguin tornar a obrir amb normalitat, s’ha posat en marxa de manera totalment altruista. El llibreter rep el 100% de la venda: un primer 50% quan es genera la comanda i, el 50% restant, quan pugui tornar a aixecar la persiana de la llibreria.

Què? Ens ajudeu a mantenir obertes les llibreries dels Països Catalans? Aneu a LlibreriesObertes.cat i ajudeu-nos a fer realitat aquest projecte.