Ja pots participar al projecte 'Museu al carrer'

La iniciativa del mNACTEC vol inventariar amb l'ajuda de la ciutadania el patrimoni industrial que encara no està catalogat

El mNACTEC impulsa el projecte 'Museu al carrer'
El mNACTEC impulsa el projecte 'Museu al carrer'
7 de novembre del 2017

La societat industrial va deixar un ric patrimoni arreu del territori, un patrimoni que, en molts casos, no està inventariat ni es troba protegit en cap museu o col·lecció. Amb aquest objectiu, el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) ha posat en marxa una iniciativa que pretén inventariar amb l'ajuda de la ciutadania aquests elements encara invisibles de la societat industrial que es conserven als pobles i ciutats de Catalunya.

Participar-hi és molt fàcil. Si vols ajudar el mNACTEC a catalogar aquest patrimoni, només has de fotografiar aquell element que hagis trobat i compartir-lo al web mnactec.cat/museualcarrer. Una vegada hi accedeixis, hauràs de fer clic sobre l'opció "Participa-hi i envia'ns la teva imatge"; llavors, hauràs d'emplenar una fitxa breu sobre el patrimoni que hagis localitzat, adjuntar la imatge i enviar el formulari. Després, pots compartir-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #museualcarrer. En aquest vídeo s'explica molt clarament. Ara només et cal sortir a passejar, mirar atentament el paisatge i fotografiar.