El Palau Robert presenta la programació per al primer semestre de 2022

Les exposicions, concerts, conferències i activitats de la nova temporada significaran un salt qualitatiu i un pas cap a l'optimització dels espais de l'equipament

Exposició 'Portes obertes a l'educació' al Palau Robert
Exposició 'Portes obertes a l'educació' al Palau Robert © LaPerspectiva.es / Palau Robert
25 de març del 2022

El Palau Robert ha presentat aquest matí la nova programació per al primer semestre de 2022, amb els projectes en què el centre es troba immers des del gener fins al juliol i amb les exposicions que s'inauguraran els propers mesos. Ho ha fet en un acte que ha comptat amb la presència del director general de Difusió de la Generalitat de Catalunya, Ignasi Genovès, i de la directora del Palau Robert, Elisabeth Abad, en què s'ha posat èmfasi en la voluntat de fer un salt qualitatiu en la programació i d'optimitzar els espais de l'equipament.

El nou programa inclou una dotzena d'exposicions de temàtiques ben diverses, des de la tradició i la cultura més clàssiques fins a iniciatives i manifestacions contemporànies; una àmplia proposta musical i nombroses presentacions, conferències, debats i altres activitats per a tots els públics. Aquest abril encara es poden visitar exposicions com Joan Triadú, defensar la llengua, estimar el país, que s'emmarca en la commemoració de l'Any Joan Triadú, Portes Obertes a l'Escola Pública, que ha comptat amb la col·laboració de SÀPIENS, o Museus i Liceu: una història compartida, fruit d'una col·laboració entre diversos museus i el Gran Teatre del Liceu. A partir del 9 de maig es podrà veure Maçons!, una mostra que s'endinsa en la història de la maçoneria, sota el comissariat d'Enric Calpena i SÀPIENS.

Més activitat a l'aire lliure
De cara a la primavera i l'estiu s'han programat concerts, cicles musicals, festivals, exposicions i moltes altres activitats al Jardí del centre. L'optimització dels espais, i especialment del Jardí, és precisament un dels eixos més rellevants de la nova proposta del Palau Robert, que a partir d'ara oferirà moltes més activitats a l'aire lliure. Altres aspectes en què l'equipament vol incidir són la captació de públic juvenil a través d'experiències estimulants i la voluntat de projectar Catalunya al món, i el món a Catalunya.

Podeu consultar tota la programació al web del Palau Robert