Et convidem als actes de presentació del número #SàpiensBarça

El dimecres 21 de juny, a les 19 h, presentem 'El règim contra el Barça' a l'Espai Abacus de Barcelona

'El règim contra el Barça'
'El règim contra el Barça'

Aquest juny, SÀPIENS demostra que el Barça no va ser "l'equip del règim franquista" amb un vídeo i amb un número especial de la revista que desmunta les acusacions que el Reial Madrid va fer el passat abril. A El règim contra el Barça, l'historiador i escriptor Ramon Usall fa una radiografia exhaustiva de la relació que l'equip blaugrana va tenir no només amb la dictadura franquista, sinó també amb la de Primo de Rivera. Un reportatge que desmunta, amb els màxims especialistes del tema i amb tot el rigor, tots els arguments del que considerem un intent de manipulació històrica de primer ordre.  

El passat 7 de juny vam celebrar un primer acte de presentació de la revista a la llibreria Abacus de Lleida. Ara, esteu convidats a la presentació que farem el dimecres 21 de juny, a les 19 h, a l'Espai Abacus de Barcelona (Enric Granados, 112). L'autor del reportatge, Ramon Usall, i la directora de la revista, Clàudia Pujol, us explicaran els episodis més rellevants de l'acarnissada repressió que el Barça va viure durant l'etapa franquista. L'acte és d'accés lliure i gratuït, però per assistir-hi heu d'inscriure-us-hi prèviament omplint aquest formulari. Us hi esperem!

 


Informació pràctica
 

  • Presentació a Lleida: 7 de juny, a les 19 h, a la llibreria Abacus (Rambla d'Aragó, 14. Lleida)
  • Presentació a Barcelona: 21 de juny, a les 19 h, a l'Espai Abacus (Enric Granados, 112. Barcelona). Inscriu-t'hi omplint aquest formulari.
  • Preu: activitat gratuïta

COMPRA EL NÚMERO


Reportatges com aquest només són possibles gràcies al suport dels nostres subscriptors i subscriptores. Subscriu-te ara a SÀPIENS i ajuda’ns a seguir fent recerca i divulgació històrica al nostre país.

SUBSCRIU-T’HI