Engeguem una nova etapa

Fem un nou salt en el camí de la digitalització i oferim tots els continguts de la revista en versió digital

Engeguem una nova etapa
Engeguem una nova etapa Getty Images
18 de desembre del 2023

Aquest 2023 l'acabem amb una gran notícia: estrenem nou web. Fem un nou salt en el camí de la digitalització, que vam començar l'abril del 2010, quan vam llançar Sapiens.cat, que ara inicia una nova etapa. A partir d'avui, tots els continguts de la revista (les seccions, els articles d'actualitat, els reportatges, les experiències...) estan disponibles al ciberespai. I hi són tant els de la revista en curs com els dels números antics. 

Aquesta nova etapa s'emmarca en un context de digitalització constant del món editorial, tant en l'àmbit nacional com en  l'internacional. Durant aquests tretze anys de presència digital, hem anat evolucionant, apostant per noves narratives periodístiques i oferint-te diverses maneres de consumir el contingut (i, per tant, de consumir la història), amb línies del temps de dades o tridimensionals, mapes interactius o interactius de dades, entre molts d'altres. Durant aquests deu anys, hem fet servir Sapiens.cat per publicar contingut, en alguns casos, exclusiu, com l'Atles interactiu de la cacera de bruixes o documents inèdits, com les fitxes policials dels 113 de l'Assemblea de Catalunya. També ha estat l'espai on hem vehiculat campanyes, moltes amb participació ciutadana, com S'ho mereixen. A sota, us en fem un tast.

Al nou Sapiens.cat trobaràs els articles de la revista (alguns, enriquits amb interactius), així com una hemeroteca des de la qual podràs accedir als números antics, i els subscriptors tindran una àrea privada amb promocions i sortejos exclusius. Lògicament, accedir a la integritat de continguts de la revista i a l'hemeroteca no és gratuït, sinó que els lectors han de subscriure-s'hi, tal com succeeix en la majoria de mitjans del món. Per fer-ho, ves a sapiens.cat/subscripcio i escull una de les modalitats de subscripció que t'oferim. Una cosa més. Ben aviat el web creixerà i hi haurà nous continguts, com ara pòdcasts. I, com sempre, ens continuaràs trobant a les xarxes, a Facebook, a X (l'antic Twitter), a Instagram i al newsletter setmanal.

Esperem que el nou Sapiens.cat t'agradi i que ens acompanyis en aquesta nova etapa. Ara, et deixem un interactiu en què hem resumit alguns dels grans moments de la nova història al ciberspai.