Exclusiu per a subscriptors: xerrada 'online' sobre l'esclavitud

Dilluns 21 de novembre, organitzem una trobada en format 'online' amb l'historiador Martín Rodrigo, l'assessor del dossier especial sobre el passat esclavista de Catalunya

'Quan érem negrers', un dossier especial pels 20 anys de SÀPIENS
'Quan érem negrers', un dossier especial pels 20 anys de SÀPIENS
8 de novembre del 2022

T'agradaria conversar amb l'historiador Martín Rodrigo Alharilla? És un dels màxims ex­perts en esclavisme i l'assessor del dossier especial de novembre en què expliquem la implicació catalana en el tràfic d'esclaus, una de les pàgines més fosques de la història de la humanitat. Un número especial que coincideix amb el 20è aniversari de SÀPIENS i en el qual resseguim la història d'aquesta xacra global i inacabada que arriba fins als nostres dies i que afecta tots els països del món.

Ara, com a subscriptor/a de SÀPIENS, tindràs l'oportunitat de participar en una xerrada exclusiva que farem en format 'online' dilluns 21 de novembre, a les 19 h. D'aquesta manera podràs conèixer de primera mà un episodi que es va allargar més de tres segles, va abastar tres continents i en què els catalans van tenir un paper important; així, va ser l'origen d'algunes de les grans fortunes del nostre país. Descobriràs que, malgrat tot, ni a Catalunya ni a la resta de l’Estat no hi ha una memòria pública del nostre passat esclavista.

Confirma'ns si vols participar-hi clicant aquí​ i t'enviarem l'enllaç per poder-te connectar. Pots confirmar la teva assistència fins dilluns 21 de novembre, a les 15 h.I si encara no ets subscriptor i vols formar part de la comunitat SÀPIENS, pots fer-ho aquí. Gaudiràs d'activitats exclusives com aquesta.