Felicitacions pel número dedicat a Jesús Moncada

Fem un recull dels molts missatges que hem rebut per la revista de març, en què publiquem tres capítols inèdits de l'obra inacabada del gran escriptor de Mequinensa

Peça sobre el número de SÀPIENS dedicat a Jesús Moncada al TN Migdia del 27 de febrer
Peça sobre el número de SÀPIENS dedicat a Jesús Moncada al TN Migdia del 27 de febrer
11 de març del 2020

No ens esplaiarem tornant-vos a explicar que aquest març dediquem la revista a un dels grans escriptors de la literatura catalana contemporània, Jesús Moncada. El número inclou tres capítols inèdits de la seva novel·la inacabada i hi publiquem dos reportatges il·lustrats amb fotografies que l'escriptor va fer del seu poble natal, el poble vell de Mequinensa, i amb algunes de les seves obres pictòriques. Per tot això hem rebut nombroses felicitacions, tant a les xarxes, com a la premsa i per correu electrònic. Us en fem un resum i us agraïm, com sempre, les vostres paraules.

Als mitjans

  • El diari Segre en va parlar en l'edició del 27 de febrer.
  • El diari digital La Mañana també se'n va fer ressò el 27 de febrer.
  • El "TN migdia" de TV3 del 27 de febrer hi va dedicar una peça. Podeu veure-la aquí (minut 40).
  • La nostra directora, Clàudia Pujol, i l'autor dels reportatges sobre Moncada, Arnau Cònsul, van parlar del número al programa "Soroll de Ser Catalunya" del 3 de març. Podeu escoltar-ho aquí (minut 22).
  • Xavier Bosch li va dedicar part del seu article del 5 de març al diari Ara.


Per correu electrònic
Des dels Museus de Mequinensa ens va fer arribar aquestes paraules. Us les reproduïm, amb el seu permís:

"Enhorabona per tota la feina que heu fet a Sàpiens! Les revistes ràpidament s'han anat acabant a Mequinensa quan la gent ha sabut que sortia el Jesús Moncada i la història de Mequinensa. La gent està molt contenta amb els diferents reportatges i els tres capítols de Dante S.A. Alguns dels lectors mequinensans ens han traslladat que us fem arribar l'enhorabona. Aquí s'estima molt el Jesús Moncada i vosaltres l'heu tractat amb molt carinyo. Tothom s'ha afanyat a buscar les revistes als quioscos. Per això ja no us vam dir res de la proposta de vendre les revistes."

A xarxes