Moltes gràcies pels missatges de felicitació!

El dia que va arribar al quiosc el número dedicat a la corrupció de la dinastia dels Borbons, les xarxes es van omplir de missatges de felicitació. Uns missatges que continuen i dels quals us fem un tast a continuació

Moltes gràcies per les vostres felicitacions
Moltes gràcies per les vostres felicitacions Getty Images

El dimecres 3 de juny, arribava al quiosc el número 219 de la nostra revista, dedicat a la corrupció de la dinastia dels Borbons. El dia anterior, ja havia començat a circular per les xarxes la portada i, l'endemà, lectors i subscriptors ens vau començar a enviar missatges de felicitació. També ens vau avançar el que després confirmarien els nostres sondejos: en només 72 hores, la primera edició del número s'havia exhaurit. Llavors, vam fer una segona edició reimprimint 10.000 exemplars més, que van tornar a desaparèixer dels quioscos del país. Així és que ara estem reimprimint 10.000 exemplars més, que arribaran al quiosc aquest divendres. Mentrestant, us proposem que feu aquest quiz, un tast del que trobareu al reportatge. Si ja l'heu llegit, us convidem a fer-lo igualment perquè poseu a prova el que heu après.

A continuació, us deixem alguns dels molts missatges de felicitació que hem rebut a Twitter. Moltes gràcies a tots! Una última cosa: si no sou subscriptors i us en voleu fer, només heu de fer clic aquí i emplenar el formulari de subscripció!