Volem la teva història monumental!

Estem buscant les millors històries personals relacionades amb els monuments que es batran en duel a TV3 al concurs 'Batalla monumental'. Envia'ns la teva!

L'Asclepi d'Empúries
L'Asclepi d'Empúries Getty Images
29 de setembre del 2020

A TV3! La propera edició del Monument favorit dels catalans es farà a la Televisió Nacional de Catalunya sota el títol de Batalla monumental el primer trimestre de 2021. Al gran concurs del patrimoni català es batran dotze monuments i, com en la resta d'edicions, només serà el guanyador. Amb Roger de Gràcia com a mestre de cerimònies, el programa tindrà vuit capítols de 45 minuts de durada en els quals s'enfrontaran dotze monuments. A cada capítol se'n presentaran dos i apareixeran personatges populars vinculats emocionalment a cadascun d'ells i històries personals relacionades amb els monuments. Aquestes històries són les que busquem. Si en tens una, envia'ns-la a batallamonumental@gmail.com tot dient-nos el teu nom, edat, població i telèfon. Les seleccionades sortiran al concurs.

Dels 12 monuments participants ara mateix busquem històries dels monestirs de Poblet i Santes Creus, de la catedral de Girona i de la Seu Vella de Lleida, de La Pedrera i de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

Aquí t'ho expliquem tot sobre el programa i la resta de monuments que es batran en duel a Batalla monumental.