Vols guanyar entrades per veure 'El mestre que va prometre el mar' al cinema?

Sortegem, a les xarxes socials de SÀPIENS, tres lots amb una entrada doble per veure la pel·lícula, un exemplar del llibre que l'ha inspirat i molts més premis

'El mestre que va prometre el mar', de Patricia Font
'El mestre que va prometre el mar', de Patricia Font Filmax
31 d'octubre del 2023

El 10 de novembre s'estrena l'adaptació cinematogràfica de la novel·la El mestre que va prometre el mar (Blume Editorial), de Francesc Escribano. Una pel·lícula dirigida per Patricia Font (hi conversem en aquesta entrevista) i protagonitzada per Enric Auquer i Laia Costa que narra la història real d'Antoni Benaiges, el mestre català que va ser afusellat durant la Guerra Civil mentre ensenyava a l'escola d'un petit poble de Burgos. També és la història de l'Ariadna, una dona que busca les restes del seu besavi desaparegut durant la guerra. 

Us agradaria veure la pel·lícula i llegir el llibre que l'ha inspirat? Des de SÀPIENS sortegem tres lots que inclouen una entrada doble per anar al cinema a partir del 10 de novembre, un exemplar de la novel·la de Francesc Escribano, un estoig i una llibreta. Per participar-hi, heu de buscar la publicació del sorteig a les xarxes socials de SÀPIENS, a Twitter, Facebook o Instagram, seguir els comptes de SÀPIENS i de Filmax i deixar un comentari mencionant les persones amb qui us agradaria anar a veure la pel·lícula. Podeu participar-hi tants cops com desitgeu. 

El sorteig es realitzarà entre el 31 d'octubre i el 6 de novembre a les 23.59 h. El premi inclou un lot per a cadascun dels cinc guanyadors amb tots els premis mencionats anteriorment. Els noms dels guanyadors s'extrauran per tria automàtica mitjançant un programa informàtic el dimarts 7 de novembre. Si sou els afortunats, tindreu un termini de quatre dies naturals des de la notificació del premi per confirmar la vostra acceptació. Consulteu-ne les bases legals aquí.