QUIN VA SER L'EQUIP DEL RÈGIM?
El SÀPIENS que Florentino no vol que llegeixis
El SÀPIENS que Florentino no vol que llegeixis
Actualitat

Oberta la convocatòria dels XXIV Premis Cultura Vila de Torredembarra

Els guardons se sumen al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer i atorguen quatre premis en l'àmbit de les arts plàstiques

2 de setembre de 2022
Tubs de pintura i pinzells
Tubs de pintura i pinzells Chamille White / Getty Images

Amb una aposta per l’art amb diferents iniciatives com les nombroses exposicions que es duen a terme a la Sala Lluís d’Icart, Torredembarra ha obert la convocatòria dels XXIV Premis Cultura Vila de Torredembarra, uns guardons que se sumen a la XXXV edició del Premi de Periodisme Mañé i Flaquer, i que enguany tenen quatre premis diferents, però tots en el vessant de les arts plàstiques:  

XX Premi d’Arts Plàstiques Pere Romeu de Pintura
Amb una dotació de 2.500 €, cada participant pot presentar un màxim de dues obres o una sèrie formada per un màxim de tres imatges i de tècnica lliure. L’obra aspirant a aquest premi ha de ser original i no premiada en altres concursos, mostres, exposicions o exhibició pública de cap tipus.

Termini: Com a màxim fins al 2 de novembre de 2022. L’obra s’haurà de presentar amb un embalatge rígid i reutilitzable, preparada per a ser exposada o amb instruccions de muntatge a la regidoria de Cultura, carrer de la Capella 6, despatx 10, 43830 Torredembarra.

El jurat està format per Marta Ivern, Joan Ciuró, Aurora Roig, Francesco Volsi i Jordi Roig.

XX Premi d’Arts Plàstiques Pere Romeu de Fotografia
Amb una dotació de 800 €, les fotografies hauran de reflectir actuacions en l’àmbit social, ja sigui per mitigar situacions com l’exclusió social, la vulneració de drets humans o les dificultats migratòries, com per potenciar l’acollida, la integració social, la cooperació internacional, la dinamització comunitària o el treball d’inclusió. Es valoraran fotografies que reflecteixin valors com el voluntariat, l’empatia i la resiliència. Cada participant hi podrà participar amb un màxim de 3 imatges. Les fotografies s’han de presentar exclusivament en format jpg amb una resolució òptima i poden ocupar un màxim de 3 megabytes.

Termini: Com a màxim fins al 28 d’octubre. Els candidats han de trametre el seu treball per correu electrònic a l’adreça premifoto@torredembarra.cat.

El jurat està format per persones qualificades i designades per l’Ajuntament de Torredembarra. 

X Premi d’Arts Plàstiques Josep Pujol i Montané d’Escultura
Amb una dotació de 2.000 €, cada participant pot presentar un màxim de dues obres amb tècnica lliure. L’obra aspirant a aquest premi ha de ser original i no premiada en altres concursos, mostres, exposicions o exhibició pública de cap tipus.

Termini: Com a màxim fins al 2 de novembre de 2022. L’obra s’haurà de presentar amb un embalatge rígid i reutilitzable, preparada per a ser exposada o amb instruccions de muntatge a la regidoria de Cultura, carrer de la Capella 6, despatx 10, 43830 Torredembarra.

El jurat està format per Mercè Bessó, Fèlix Lozano, Ismael Lozano, Sibil·la Strodthoff i Pere Bruix.

VII Premi Internacional de Gravat Xilogràfic ‘La Torre de l’Encenall’
Amb tres modalitats, hi poden participar artistes de qualsevol nacionalitat. Els treballs hauran de ser inèdits. El tema és lliure, i la tècnica és la xilografia. S’admeten totes les tècniques que estableix la normativa de la Federació Internacional de Societats d’Amics dels Ex-libris (FISAE) referents a la xilografia (abreviatures X).

Cada participant presentarà una estampació, sense emmarcar, d’un màxim de 5 obres originals diferents que no es tornaran i passaran a ampliar la col·lecció de gravats de l’Arxiu Municipal de Torredembarra, iniciat amb la Torre de l’Encenall, i quedaran a consulta dels estudiosos i interessats en la xilografia.

Modalitats i dotació:
- Premi de gravat infantil (fins a 12 anys). Material per gravar i un diploma.
- Premi de gravat juvenil (de 13 a 17 anys). Material per gravar i un diploma.
- Premi de gravat per a adults. 1.500 €.

Termini: El termini d’admissió dels originals finalitzarà el 14 d’octubre de 2022. Les obres s’hauran de fer arribar a l’Arxiu Municipal de Torredembarra (plaça del Castell, 8. 43830 Torredembarra (Tarragonès) de dilluns a divendres de 8.30 h a 14.30 h. 

El jurat està format per Mercè Alonso, Marià Casas, Francesc Fontbona i Antoni Gelonch. 

A la pàgina web de l’Ajuntament de Torredembarra, hi podeu trobar les bases de tots quatre premis.

Subscriu-t'hi

Portada del número 255 de SÀPIENS (juny 2023)

Si has arribat fins aquí deu ser per alguna cosa i volem pensar que és perquè t'ha agradat el que has vist. Per això t'animem a subscriure't a SÀPIENS (si és que encara no ho has fet) o a buscar-nos, cada mes, al teu quiosc.

Volem créixer i volem fer-ho amb tu!

Subscriu-t'hi

Comentaris

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Portada del número 255 de SÀPIENS (juny 2023)

El règim contra el Barça

La revista que Florentino no vol que llegeixis

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

Subscriu-t'hi

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de SÀPIENS i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 26.000

 
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Abacus. Més informació Accepto