Notícies

S'ho mereixen

Et convidem a la presentació del dossier especial 'S'ho mereixen'

El dimecres 19 de juliol, a les 19 h, presentem el SÀPIENS dedicat a 10 dones que haurien de tenir un carrer, a la botiga Abacus Fabra i Puig

Invitació a la presentació del dossier 'S'ho mereixen! 10 dones que haurien de tenir un carrer'
Invitació a la presentació del dossier 'S'ho mereixen! 10 dones que haurien de tenir un carrer'

El passat 8 de març, SÀPIENS va engegar la campanya S'ho mereixen amb l'objectiu de contribuir a feminitzar les vies públiques dels nostres pobles i ciutats. Després de dues fases de participació ciutadana, aquest juliol ha arribat la tercera: un dossier dedicat a deu dones que haurien de tenir un carrer. Un número especial de la revista que és el resultat dels centenars de propostes rebudes a sapiens.cat/shomereixen i validades per un consell assessor constituït per algunes de les millors historiadores del nostre país. 

El dossier S'ho mereixen! 10 dones que haurien de tenir un carrer es presentarà el pròxim dimecres 19 de juliol, a les 19 h, a la botiga Abacus Fabra i Puig (passeig de Fabra i Puig, 196), a Barcelona. Hi intervindran Meritxell Benedí, historiadora i presidenta de l'Institut Català de le Dones; Anna Sallés, historiadora i professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona; Roser Salicrú, doctora en Història Medieval i investigadora de la Institució Milà i Fontanals, i la bibliotecària documentalista Montse Argente, en una conversa amb Clàudia Pujol, la directora de SÀPIENS, que s'endinsarà en les biografies de les deu protagonistes d'aquesta campanya. 

Per assistir a la trobada, cal que confirmeu la vostra assistència omplint aquest formulari. Us hi esperem!

INSCRIU-TE A L'ACTE


Us convidem a llegir més sobre el dossier aquí i a fer-ne un tast jugant als quizzes que hem preparat sobre algunes de les seves protagonistes. I, també, si encara no ho heu fet, a subscriure-us a la revista per ajudar-nos a seguir fent recerca i divulgació històrica al nostre país.

COMPRA EL NÚMERO

Coneix el passat, construeix el futur
Subscriu-te a SÀPIENS a un preu especial
Gaudeix-ne tot un any amb el -40% de descompte