Gran ressò a la premsa del nou SÀPIENS

Molts mitjans de comunicació han dedicat un espai al nou disseny de la revista i al reportatge sobre el president comunista del Reial Madrid assassinat pel franquisme

Notícies sobre el tema portada del nou SÀPIENS a l''Sport', l''Ara' i 'L'Esportiu'
Notícies sobre el tema portada del nou SÀPIENS a l''Sport', l''Ara' i 'L'Esportiu'
2 de febrer del 2018

El redisseny de la revista SÀPIENS i el seu tema de portada, la història del president comunista del Reial Madrid assassinat pel franquisme al garrot vil, han captat l'atenció de molts mitjans catalans i estatals, tant escrits com audiovisuals. Diaris generalistes, com l''Ara'; esportius, com l''Sport'; agències de notícies, com EFE, i digitals, com 'Més Tarragona', hi han dedicat una notícia. També ho han recollit mitjans com  l'extremeny 'Hoy.es'; 'Diario Vasco' o 'El Norte de Castilla'. Us en fem un recull a continuació.

Premsa escrita

  • L'Esportiu
  • Sport
  • Diari Ara
 

 

Premsa digital


Premsa estatal


Mitjans audiovisuals
TV3 i Catalunya Ràdio han dedicat diverses peces, des notícies fins a entrevistes, com la que va fer Xavier Graset a Clàudia Pujol, directora de la revista.

Telenotícies Migdia - 25/01/2018 (minut 42:05)

Catalunya Ràdio - Catalunya Migdia 

Catalunya Ràdio - La transmissió d'en Puyal (LATDP) (minut 25:44)

Catalunya Ràdio - Estat de Gràcia (05/02/2018)

Reacció a les xarxes socials
Les xarxes s'han omplert de felicitacions al nou SÀPIENS, normalment amb l'etiqueta #nouSÀPIENS, que us animem a utilitzar si voleu dir-nos que ja teniu el número de febrer de la nostra revista.

 

El nou Sapiens.cat, a l'Espai Internet i a la Fundació.CAT
El nou www.sapiens.cat també ha rebut diverses felicitacions a xarxes, tant anònimes com d'especialistes del sector digital. A més, diumenge 11 de febrer, va encapçalar l'Espai Internet de TV3, que s'emet després del Telenotícies Vespre. Podeu veure-ho aquí.

I si encara en voleu més, podeu llegir l'entrevista que la Fundació.CAT va fer a la cap de mitjans digitals de Som * Sàpiens Publicacions, Caterina Úbeda, sobre el nou web.