Notícies

Premis Sàpiens

Exclusiu per a subscriptors: Acompanya'ns a la gala La Nit de la Història

Volem celebrar amb vosaltres el 20è aniversari de SÀPIENS, i ho fem sortejant 25 entrades dobles per assistir al lliurament dels I Premis SÀPIENS

La Nit de la Història, la gala de lliurament dels Premis SÀPIENS
La Nit de la Història, la gala de lliurament dels Premis SÀPIENS

Aquest 2022, a SÀPIENS estem de celebració doble! Per una banda, la nostra revista celebra el seu vintè aniversari. Per l’altra, hem creat els Premis SÀPIENS, unes distincions que aspiren a ser el principal reconeixement en l’àmbit de la historiografia al nostre país. Aquests guardons reconeixeran els millors projectes històrics en cinc categories i es lliuraran durant La Nit de la Història, una gala que reunirà les personalitats més destacades de la historiografia catalana.

Com a subscriptors de SÀPIENS, ens faria molta il·lusió compartir amb vosaltres aquest moment tan especial. Per aquest motiu, us oferim la possibilitat d'aconseguir una de les 25 entrades dobles que sortegem per assistir a la primera edició de La Nit de la Història, que se celebrarà el 2 de novembre, a les 20 h, al Museu Marítim de Barcelona.

El sorteig és exclusiu per a subscriptors de la revista. Per participar-hi, només heu d'introduir les vostres dades en aquest formulari entre el 18 i el 23 d'octubre. El premi inclou una entrada doble per a cadascun dels guanyadors, perquè pugueu venir a la gala amb un acompanyant. Consulteu-ne les bases legals aquí. Molta sort!

PARTICIPA AL SORTEIG

I si encara no sou subscriptors i voleu formar part de la comunitat SÀPIENS, podeu fer-ho aquí. Gaudireu d'activitats exclusives com aquesta.

SUBSCRIU-TE A SÀPIENS

Necessitem el teu suport
Col·labora amb SÀPIENS i fes possible la recerca
Perquè les claus per entendre el present es troben en la història