Notícies

Premis Sàpiens

Exclusiu per a subscriptors: Vine a la gala La Nit de la Història

Volem celebrar amb vosaltres la segona edició dels Premis SÀPIENS, i ho fem sortejant 25 entrades dobles per assistir al lliurament de premis que celebrarem al Palau de la Música

9 d'octubre de 2023
Segona edició dels Premis SÀPIENS
Segona edició dels Premis SÀPIENS

Ara fa un any, amb motiu del vintè aniversari de la nostra revista, vam crear els Premis SÀPIENS, unes distincions que volien esdevenir el principal reconeixement en l'àmbit de la historiografia al nostre país. El gran èxit d'aquella primera edició ens ha permès organitzar-ne una segona, que enguany tornarà a reconèixer els millors projectes històrics en cinc categories i que es lliuraran durant La Nit de la Història, una gala que reunirà les personalitats més destacades de la historiografia catalana.

Com a subscriptors de SÀPIENS, ens faria molta il·lusió compartir amb vosaltres aquest moment tan especial. Per aquest motiu, us oferim la possibilitat d'aconseguir una de les 25 entrades dobles que sortegem per assistir a la segona edició de La Nit de la Història, que se celebrarà el 25 d'octubre, a les 19 h, a la sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana.

El sorteig és exclusiu per a subscriptors de la revista. Per participar-hi, només heu d'introduir les vostres dades en aquest formulari entre el 10 i el 15 d'octubre. El premi inclou una entrada doble per a cadascun dels guanyadors, perquè pugueu venir a la gala amb un acompanyant. Consulteu-ne les bases legals aquí. Molta sort!

PARTICIPA AL SORTEIG

I si encara no sou subscriptors i voleu formar part de la comunitat SÀPIENS, podeu fer-ho aquí. Gaudireu d'activitats exclusives com aquesta.

SUBSCRIU-TE A SÀPIENS

Necessitem el teu suport
Col·labora amb SÀPIENS i fes possible la recerca
Subscriu-t'hi un any per poc més de 3,50€ al mes